Groot Koerkamp Genemuiden
De Echte Bakker

Speltdesem Krackers

Met ons assortiment Puur Antoon© Speltdesem Krackers zijn wij wellicht uniek in heel Nederland! Wat er dan zo bijzonder is aan onze Speltdesem Krackers? De gezonde Puur Antoon feiten op een rijtje:

Lokaal Biologisch Speltmeel
Desem in de plaats van gist
Soyavrij, lactose-, koemelkvrij ( m.u.v van kaaskrackers)
Géén E nummers toegevoegd ( m.u.v van kaaskrackers)
Keltisch Zeezout zonder jodium i.p.v broodzout

Speltdesem Krackers - Sesam

Speltdesem Krackers - Sesam zijn gemaakt van hetzelfde recept als de Naturel Krackers. Biologisch speltmeel en biologische speltbloem, gierst, lijnzaad, zonnebloempitten, zeezout, desem, zonnebloemolie en water meer zit er niet! Door het gebruik van desem, in de plaats van gist, duurt het proces van rijzen uren. Deze lange duur komt de smaak alleen maar ten goede. Voor het bakken maken wij de Krackers vochtig met wat water, en strooien ze dan helemaal vol met gepeld sesamzaad. Gepeld sesamzaad is een stuk duurder dan het ongepelde sesamzaad. Maar het smaakt zoveel lekkerder, en daar gaat het om.

Klik hier voor de declaraties in PDF.

Speltdesem Krackers - Naturel

Speltdesemkrackers Naturel zijn krackers op z'n zuiverst. Biologisch speltmeel en biologische speltbloem, gierst, lijnzaad, zonnebloempitten, zeezout, desem, zonnebloemolie en water meer zit er niet! Door het gebruik van desem, in de plaats van gist, duurt het proces van rijzen uren. Deze lange duur komt de smaak alleen maar ten goede. De Kracker wordt voor het bakken gedecoreerd met biologische speltvlokken

Klik hier voor de declaraties in PDF.

Speltdesem Krackers - Darq Mout

Zo donker en zo lekker
Voor de liefhebbers van donkere broodsoorten is dit een echte aanrader. Ons Donkere Waldkorn heeft model gestaan voor de  Darq- Speltdesemkrackers. Donker, Darq, gevuld met maar liefst 6 granen en zaden. Darq- Speltdesemkrackers rijzen langzaam, doordat er desem wordt gebruikt in plaats van gist. Dit rijzen duurt tot ongeveer 5 uur toe. Het resultaat? Veel meer smaak. Voor de brosheid hebben wij de eieren en de roomboter vervangen door zonnebloemolie. Daardoor zijn Darq- Speltdesemkrackers lactosevrij.

Klik hier voor de declaraties in PDF.
 

Speltdesem Krackers - Boekweit Haver

  

Biologisch speltmeel en biologische speltbloem komen van de molen uit Ommen. Net zoals het boekweitmeel en het havermeel. Verder bestaat ons recept uit; lijnzaad, zeezout, desem, zonnebloemolie en water. Meer is niet nodig, behalve vakmanschap om hiervan een perfecte Kracker te maken. Door het gebruik van roggedesem, in de plaats van gist, duurt het rijsproces uren. Deze lange rijsduur zorgt voor de Puur Antoon smaak.

Klik hier voor de declaraties in PDF.

Koolhydraatarme Krackers

Onze koolhydraatarme Kracker mag zich nu bij de andere Puur Antoon specialiteiten voegen. Het speciale meel voor deze kracker bevat bevat maar 1 grondstof met een E nummer. Appelzuur E 296. Een van nature bestaand zuur. Wat ook erg lekker is, dat is het feit dat deze Krackers de minste koolhydraten bevatten van.

Klik hier voor de declaratie

Speltdesem Krackers - Kaas

 

Speltdesem Krackers Kaas zijn krackers voor elk moment. Ontbijt, lunch, bij soep of gewoon voor de trek als tussendoortje. Biologisch speltmeel en biologische speltbloem, gierst, lijnzaad, zonnebloempitten, zeezout, desem, zonnebloemolie en water meer zit er niet! Door het gebruik van desem, in de plaats van gist, duurt het proces van rijzen uren. Deze lange duur komt de smaak alleen maar ten goede. En voor het bakken royaal bestrooid met geraspte 40+ kaas.

Klik hier voor de declaraties in PDF.

Speltdesem Lekkerkracker - Rozijnen

  

Het is geen koek, geen brood, maar een Lekkerkracker! Een heerlijk alternatief voor koek, candybar of snoep. Biologisch speltmeel en biologische speltbloem van molenaar Anton Wolters uit Ommen. Gierst, lijnzaad, zonnebloempitten, zeezout, desem, zonnebloemolie, water en heel veel rozijnen. Het deeg voor de Desem Lekkerkracker rollen vij dikker uit. Voor het bakken bestrijken wij de krackers met biologische honing uit de Flevopolder. En voor de lekkere smaak strooien wij er iets fair trade rietsuiker overheen. Lekkerkrackers worden korter gebakken en zijn daardoor niet zo droog en knapperig als gewone Speltdesemkrackers.

Klik hier voor de declaraties in PDF.

Groot Koerkamp Genemuiden

Langestraat 10
8281AL Genemuiden
0383855803
0383856137